Fa lelei o le malamalama lolovaia LED

O moli e taʻua foi o moli, moli, moli, ma isi mea e sili atu ona mamafa mea teuteu ma e iai foliga lapotopoto ma sikuea.E masani lava, e tatau ona mafaufau i le faʻafefe o le vevela, o lea e tutusa ai o latou foliga ma moli lologa masani.O loʻo i ai pea ni eseesega i moli.E masani ona faʻaaogaina i fale nofofua, faʻamalama puipui i fafo o fale faʻasolopito, fausiaina o totonu ma fafo moli faʻafefe, moli totonu o le lotoifale, moli laufanua lanumeamata, moli laupapa, aganuu faʻafomaʻi ma isi mea faʻapitoa mo moli, pa, fale siva ma isi nofoaga faʻafiafiaga siosiomaga. moli.O le mafua'aga o lo'o ta'uta'ua ai molī lologa ona o lo'o i ai fa'amanuiaga tetele.
O le moli lologa o le mea moni lava o se ituaiga o moli, o lea e mafai ai ona fetuʻunaʻi lona faʻamalamalamaga, o lona faʻaaogaina e sili atu ona fetuutuunai, ma o le moli lolovaia lautele o le ai ai se ipu faʻavae fetuutuunaiga, ina ia mafai ona tusa ai ma faʻailoga o le ipu fua. O le fetuunaiga e sili atu ona saʻo.
Fa'amanuiaga 2: Tele fa'aoga avanoa
Pe a faʻatusatusa i isi moli moli, o le tele o le moli lolovaia e laʻititi ma matagofie, o lea e mafai ai ona faʻafetaui i manaʻoga o se lautele lautele o nofoaga faʻapipiʻi, ma e le afaina i le faʻaaogaina, ma o le a le mafua mai foi. fa'aoga umi.O le vevela, e masani lava o lona soifua tautua e fai si umi.
Lelei 3: Leai se pule
Pe a faʻatusatusa i isi faʻamalama, e mafai ona faʻaogaina le masini e aunoa ma se pule, ma e mafai ona maua le tele o faʻamalamalamaga faʻapitoa i le taimi o le faʻaaogaina, e pei o le suiga malie o le malamalama, suiga o le lanu o le malamalama, oso o le. le malamalama, ma le malamalama.Ole fa'atupuina fa'alelei fa'amalosi moli lea e le mafai ona ausia e moli masani.
Fa'amanuiaga 4: Lelei faʻamalamalamaga
Ona o le mea moni lava o se ituaiga o moli, o loʻo i ai le galuega o le faʻamalamalamaina, o le mea lea o le malamalama o le malamalama mai le moli e matua lelei lava, o le lanu o le malamalama e matua susulu, ma o le mama o le lanu e maualuga tele, e ui lava o le lanu malamalama. o le malamalama e fai si manaia E matagofie, ae o lona malamalama e matua le pupula lava.I se isi itu, e matua vaivai lava, lea e fetaui lelei mo teuteuga moli i totonu o le fale.E le gata i lea, o le moli lolovaia foi o se mea e sili atu le malosi o le moli, lea e matua faʻasaoina ai le malosi i le taimi o le faʻaaogaina, aua o Lona mana e le maualuga.

/dmx-led-3d-tubes/


Taimi meli: Me-19-2021