O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i le teuteuga o moli laina taʻitaʻia?

Pe a teuteu, e faʻaaogaina moli laina taʻitaʻia e fai ma meafaigaluega moli, ma e masani lava o mea faufale taua mo le teuteuga.Ae ui i lea, e tele ituaiga o lamepa, e pei o moli, moli faʻaalo, moli lalo, moli puipui, moli puipui, moli laina, ma isi, o ituaiga uma o lamepa ma molī e susulu, ma e eseese foi a latou galuega.O le vaega o uo i Xiaobei e tatau ona gauai atu ia i latou pe a faʻatau.Le lelei ma foliga o lamepa ma moli, ae ia malamalama foi po o le a le ituaiga taimi e fetaui lelei mo lamepa eseese.
Fa'atomuaga i le fa'avasegaga e tusa ai ma le fa'aogaina o le fa'aaliga moli

potu malolo

O le potu malolo o se nofoaga taua mo faatasiga a le aiga, malolo, ma le taliaina o tagata asiasi.E masani lava, o lamepa i totonu o le potu malolo e sili atu ona gauai atu i foliga vaaia!E mafai ona e filifili e tusa ai ma le tele ma le faiga o le avanoa.

Sitaili pu'upu'u: fa'aonaponei, fa'aonaponei molī fola + lamepa fa'amau + moli lalo

laʻititi laʻititi ma isi mea e sili atu ona talafeagai mo moli laina laina + faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

Led laina gaosi moli e faamanatu ma le mafanafana i tagata uma e aua neʻi faʻapipiʻi moli felanulanuaʻi i totonu o le potu, aemaise lava le potu o tamaiti, aua o le a mafua ai le afaina tele i le vaai a tamaiti, ma e oʻo lava i le faʻalavelaveina o le atinaʻe masani o le fatugalemu o le faiʻai.

1. O foliga vaaia e matagofie, ma o le fesoʻotaʻiga i le va o le polo ma le tino moli o loʻo suʻi lelei.

Lona lua, o le faʻamaʻaʻaina o le tino moli e puipuia ai le faʻaleagaina o le lamepa ma isi vaega.

3. O le uaea o le moli laina laina moli e le mafai ona mimilo i le loto.Ua fa'amauina i totonu o le tino molī.O le tele o mea faʻapipiʻi moli i fafo o le LED e faʻaleagaina ona o le kelu ma le filo ua toso ese ma le vai e ulufale i le taʻavale puʻupuʻu.

Lona fa, o le pulea i fafo o le moli laina taʻitaʻia o le 90 2835 lamepa lopa, o le aafiaga o le tuli o le vai e sili atu le matagofie, ma le mamafa o le moli e maualuga ma lelei le aafiaga fefiloi lanu.

5. Ina ua maeʻa le lipoti o le suʻega o le suʻega faʻamaoni, ua faʻaiʻuina e leai se moli mate, leai se samasama, leai se taʻe, leai se vavaeesega pe a uma le 160 taamilosaga o le aʻafiaga o suʻega matua i lalo o le siosiomaga o le maualuga o le vevela 100 ° ma le maualalo o le vevela -40 ° , ma o loʻo faʻapipiʻiina le colloid.


Taimi meli: Iul-24-2021